Intrebari Generale

Orice persoana care doreste sa economiseasca sau sa acceseze un imprumut. Documentele necesare pentru inscrierea ca membru C.A.R Credit Acces se gasesc in sectiunea”Formulare”.  Te asteptam si la sediul nostru din Craiova.

Ca membru ai parte de ajutor financiar atunci cand ai nevoie.

  • Rambursare anticipata fara comision
  • Dobanzi mici la imprumuturile acordate
  • Bonificatie la fondul social

Pentru inscrierea ca membru C.A.R. Credit Acces este nevoie de achitarea taxei de inscriere si de urmatoarele documente:
• Copie act de identitate;
• Cerere de înscriere tip;
• Acord de prelucrare a datelor personale;

Dobanda nu este impozabila (în conformitate cu Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, art. 93, litera b si Legea 122/1996, art.8 )

Drepturi Si Responsabilitati

Orice membru al C.A.R. Credit Acces are dreptul de a solicita imprumuturi si de a primi anual o bonificatie la fondul social cumulat.

Orice membru inscris in C.A.R. Credit Acces, are obligatia de a contribui la fondul social. Limitele minime si maxime ale acestor cotizatii sunt stabilite prin decizii ale consiliului director. De asemenea, aveti obligatia de a achita ratele la imprumuturile contractate la termenele stabilite.

Suntem Aici Daca Ai Nevoie Informatii

Devenind membru al Casei de Ajutor Reciproc Credit Acces, poti economisi lunar, astfel incat grija banilor in situatii de urgenta sa nu mai fie o problema!

Detalii Inscriere Membru

Vrei sa te bucuri de avantajele unui membru CAR Credit Acces?

Inscriere

Ai o intrebare?

+40 742 068 070

Suna-ne

Sfatuieste-te cu un Consultant

Intreaba un expert financiar.

Contact