Economii Junior Acces.

Fiecare leu pe care alegi să îl economisești astăzi reprezintă o investiție în viitorul copilului tău si o grija in minus pentru evenimentele importante din viata acestuia.

Aplica

Acordam Dobanda An

9.5 %

Parintii pot economisi pentru copiii lor prin programul Economii Junior Acces.

Atunci când ajunge la maturitate, un copil are nevoie de anumite beneficii financiare pentru a-și putea continua studiile sau a se putea descurca singur. Un exemplu des întâlnit este cel al copilului care termină liceul și urmează să intre la facultate într-un oraș universitar. Acesta va avea nevoie de cazare, cheltuieli cu taxele de școlarizare și cheltuieli curente. Aceste costuri sunt deseori prea mari pentru părinți, de aceea în multe familii părinții nu au posibilitatea de a le oferi copiilor condiții optime de studiu.

C.A.R. CREDIT ACCES promoveaza programul de economisire pentru copii pe termen lung, pana la majoratul minorului, program care vine in sprijinul copiilor dumneavoastra, in sensul de a obtine o dobanda avantajoasa, peste rata inflatiei, dobanda oferita fiind de 10,4% pe an (capitalizare inclusa).

Conditii Si Avantaje

  • cuantumul minim al cotizatiei lunare este de 20 lei.
  • suma economisita poate fi retrasa, partial sau total ,oricand
  • pana la implinirea varstei de 18 ani,toate operatiunile sunt facute de catre parinti,bunici sau tutore.
  • se poate economisi orice suma, inclusiv alocatia primita de minor
  • dupa implinirea varstei de 18 ani, tanara/tanarul devine automat membru cu drepturi depline al C.A.R.

Prin prezentul program urmarim sa contribuim la promovarea educatiei financiare si a conceptului de economisire in randul tinerilor.

Contacteaza-ne

Nu esti inca Membru C.A.R. Credit Acces?

Vezi cat de usor este sa economisesti!